ΝΔ: Η κυβέρνηση φταίει για τη χαοτική κατάσταση με τα σκουπίδια -Μη μεταθέτει αλλού τις ευθύνες της - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση φταίει για τη χαοτική κατάσταση με τα σκουπίδια -Μη μεταθέτει αλλού τις ευθύνες της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στις αιτιάσεις της κυβέρνησης για την συνέχιση της απεργίας των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων, υπενθύμισε την ξεκάθαρη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη να σταματήσουν άμεσα οι κινητοποιήσεις.

Εγκαλεί δε την κυβέρνηση ότι ευθύνεται για την σημερινή, χαοτική κατάσταση με τα σκουπίδια.

«Η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει ξεκάθαρη θέση με τη δήλωση του Προέδρου της, για την ανάγκη να σταματήσουν άμεσα οι κινητοποιήσεις και να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αποκομιδή των σκουπιδιών που ταλαιπωρεί και επιβαρύνει τους πολίτες» τονίζει η ΝΔ και προσθέτει:

«Η Κυβέρνηση η οποία έχει την πολύ μεγάλη ευθύνη για την σημερινή χαοτική κατάσταση, ας μην προσπαθεί να μεταφέρει αλλού τις δικές της βαριές ευθύνες.

Είναι προφανές ότι κανείς δεν την πιστεύει, καθώς έχει απωλέσει κάθε στοιχειώδη αξιοπιστία στο διάλογό της με τους ίδιους τους εργαζόμενους.

Ας εφαρμόσει το σύνολο των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας που οδηγούν στη λύση του προβλήματος» σημειώνει η ΝΔ.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, νωρίτερα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Β. Κικίλιας απάντησε δηκτικά στις κυβερνητικές αιτιάσεις.

«Η ΝΔ δια του προέδρου της Κ.Μητσοτακη έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί για το θέμα των συμβασιούχων. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να σταματήσει τα παιχνίδια και να αναλάβει τις ευθύνες της», έγραψε ο κ.Κικίλιας.

ΝΔ: Η κυβέρνηση φταίει για τη χαοτική κατάσταση με τα σκουπίδια -Μη μεταθέτει αλλού τις ευθύνες της | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ