Ενα Peugeot 3008 για τον νικητή του Survivor! - iefimerida.gr

Ενα Peugeot 3008 για τον νικητή του Survivor!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», το νέο SUV PEUGEOT 3008 έκανε την εμφάνισή του την περασμένη εβδομάδα στο Ελληνικό Survivor και όπως ήταν φυσικό έκλεψε τις εντυπώσεις παικτών και τηλεθεατών.

Οι παίκτες έκπληκτοι αντίκρισαν το αυτοκίνητο που ήρθε από την Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσει στο δημοφιλές παιχνίδι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν αυτός που είχε τη χαρά να το οδηγήσει στους δρόμους της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Στην μακρόχρονη ιστορία της Peugeot, τα αυτοκίνητά της έχουν διασχίσει ολόκληρο τον πλανήτη και έχουν κατακτήσει τα πιο δύσκολα εδάφη. Η επιλογή του νέου SUV PEUGEOT 3008 ήταν μονόδρομος καθότι οι άνθρωποι της παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού αναζητούσαν ένα πολύ ξεχωριστό και εξελιγμένο όχημα, ικανό να αντεπεξέλθει με ασφάλεια και άνεση στις πιο δύσκολες συνθήκες: το αυτοκίνητο που δικαιωματικά απέσπασε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2017!

Το νέο SUV 3008 δεν πήγε όμως εκεί μόνο για να μεταφέρει τους παίκτες. Όπως έκανε γνωστό ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, ο νικητής του σημερινού αγωνίσματος (Quiz), θα κάνει το SUV PEUGEOT 3008 για πάντα δικό του! Το όνομα του τυχερού θα το μάθουμε σήμερα το βράδυ, ενώ το κλειδί θα το παραλάβει όταν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Peugeot 3008
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ