Η Μιράντα Κερ παρέδωσε κοσμήματα αξίας 8,1 εκατ. δολαρίων στο υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - iefimerida.gr

Η Μιράντα Κερ παρέδωσε κοσμήματα αξίας 8,1 εκατ. δολαρίων στο υπ. Δικαιοσύνης των ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανάκριβα περιδέραια και δαχτυλίδια παρέδωσε η Μιράντα Κερ στις αμερικανικές αρχές.

Το μοντέλο από την Αυστραλία παρέδωσε κοσμήματα συνολικής αξίας 8,1 εκατ. δολαρίων στο υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με εισαγγελείς ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος που της τα έκανε δώρο τα είχε αγοράσει με χρήματα που είχε κλέψει από την κυβέρνηση της Μαλαισίας.

Η Κερ είχε τα δώρα αυτά, ανάμεσά τους ένα διαμαντένιο περιδέραιο αξίας 3,8 εκατ. δολαρίων, από θυρίδα στο Λος Αντζελες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της. «Από την αρχή της έρευνας, η Μιράντα Κερ συνεργάστηκε πλήρως και υποσχέθηκε να επιστρέψει τα κοσμήματα που της είχαν κάνει δώρο», δήλωσε ο εκπρόσωπός της στο Dow Jones. «Θα συνεχίσει να βοηθά στην έρευνα με όποιο τρόπο μπορεί», συμπλήρωσε.

Η Κερ είχε πάρει ως δώρο τα κοσμήματα το 2014, από τον Τζο Λόου, έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο που είναι στην καρδιά του σκανδάλου διαφθοράς το οποίο έχει πλήξει την κυβέρνηση της Μαλαισίας. Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης προσπαθεί να κατάσχει περιουσιακά στοιχεία δισεκατομμυρίων, ανάμεσά τους και ένα υπερπολυτελές γιοτ που ανήκε στον Λόου, γράφει ο Guardian.

Ηδη, για την ίδια υπόθεση, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο επέστρεψε έργα τέχνης αξίας 3,2 εκατ. δολαρίων, ανάμεσά τους και ένας πίνακας του Πικάσο, που του είχε κάνει δώρο ο ίδιος χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Τόσο ο ηθοποιός όσο και το μοντέλο δεν κατηγορούνται για ανάμειξη στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μιράντα Κερ κοσμήματα σκάνδαλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ