Ο Αντετοκούνμπο διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη: «Μια τόσο μικρή χώρα πώς χωρά τόση ομορφιά;» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Αντετοκούνμπο διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη: «Μια τόσο μικρή χώρα πώς χωρά τόση ομορφιά;» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο απόλυτος πρεσβευτής της Ελλάδας σε όλο τον πλανήτη.

Ο άνθρωπος που αγαπά την χώρα του και τη διαφημίζει παντού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Με το σλόγκαν: «Πώς γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να χωράει τόσο μεγάλη ομορφιά;», η γνωστή αεροπορική εταιρεία «Aegean» γύρισε μια διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον δικό μας Γιάννη. Σε αυτήν ο διάσημος σούπερ σταρ του NBA παίζει με παιδάκια, φωτογραφίζεται στη Σαντορίνη, δοκιμάζει παραδοσιακά φαγητά, χορεύει, χαμογελάει και εντυπωσιάζεται από τις ομορφιές του τόπου μας.

Και κάπως έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η «Aegean Airlines» ετοίμασαν μια μοναδική διαφήμιση που... φτάνει σε όλο τον πλανήτη για τις ελληνικές ομορφιές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ