Μάρτα Ορτέγκα: Η κόρη του Mr ZARA είναι ένα fashion icon της εποχής [εικόνες] - iefimerida.gr

Μάρτα Ορτέγκα: Η κόρη του Mr ZARA είναι ένα fashion icon της εποχής [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που είχαν την τύχη ή καλύτερα τα χρήματα με το μέρος τους από τη μικρή τους ακόμη ηλικία.

Το όνομα της Μάρτα Ορτέγκα Περέζ. Αρρηκτα συνδεδεμένο με τον ιδρυτή της εταιρείας Inditex.Απόγονος του δαιμόνιου επιχειρηματία της μόδας, Αμάνσιο Ορτέγκα Γκαόνα, του ανθρώπου που κατάφερε να δημιουργήσει αυτόν τον κολοσσό το 2001, χωρίς να χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου το μέσο της διαφήμισης. Η αλλιώς «κόρη του Mr. Zara».

Πρόκειται για τη μικρότερη από τα τρία παιδιά του Ορτέγκα. Γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου το 1984. Είναι καρπός του δεύτερου γάμου του Αμάνσιο Ορτέγκα με την Φλόρα Περέζ.

Αν και οι πληροφορίες που κυκλοφορούν για τη ζωή της δισεκατομμυριούχας κληρονόμου είναι ελάχιστες, η Μάρτα Ορτέγκα Περέζ είναι λάτρης της ιππασίας και ασχολείται με αυτήν επαγγελματικά, διαθέτει δικό της ιππικό όμιλο, δώρο από τον πατέρα της και προσφέρει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τη ζωή της Μάρτα Ορτέγκα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάρτα Ορτέγκα Αμάνσιο Ορτέγκα Zara Inditex
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ