Νέα βιογραφία: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζήλευε παθολογικά την Καμίλα, πριν παντρευτεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα βιογραφία: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζήλευε παθολογικά την Καμίλα, πριν παντρευτεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια βιογραφία της Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς αποκαλύπτει την παθολογική ζήλια της πριγκίπισσας Νταϊάνας για εκείνη, πριν ακόμη παντρευτεί τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα με τη βιογραφία, η Νταϊάνα άρχισε να υποπτεύεται την Καμίλα όταν αρραβωνιάστηκε τον Κάρολο. Η βιογραφία έχει τίτλο The Duchess: The Untold Story και συγγραφέας είναι η Penny Junor. Οπως αποκαλύπτει η Daily Μail, η ζήλια της Νταϊάνα ήταν αρρωστημένη για την κρυφή ερωμένη του διαδόχου του βρετανικού θρόνου.

Ολα άρχισαν κατά τη διάρκεια ενός γεύματος ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Η Καμίλα ήθελε να υποδεχθεί την Νταϊάνα Σπένσερ ώστε να δει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και έλεγε ότι είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι θα παντρευτεί τον παιδικό της φίλο Κάρολο. «Η Νταϊάνα ήταν πεπεισμένη ότι η Καμίλα είχε ένα μακιαβελικό σχέδιο εναντίον της», εξηγεί η συγγραφέας της βιογραφίας.

Νέα βιογραφία: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζήλευε παθολογικά την Καμίλα, πριν παντρευτεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Οταν οι δύο γυναίκες κάθισαν στο δείπνο, η Καμίλα ρώτησε την Νταϊάνα αν θα συνόδευε τον Κάρολο στο κυνήγι, μετά τον γάμο της. «Στο μυαλό της Νταϊάνα η Καμίλα έκανε αυτή την ερώτηση γιατί ήθελε να μάθει αν θα μπορούσε να συνεχίσει την κρυφή ερωτική της σχέση με τον Κάρολο, αφού ήταν στο ίδιο κλαμπ κυνηγιού», γράφει η Penny Junor.

«Λίγο καιρό πριν από τον γάμο της, η Νταϊάνα άλλαξε συμπεριφορά, έγινε ξεροκέφαλη και απρόβλεπτη. Είχε αιφνίδους θυμούς, πάθαινε κρίσεις με κλάματα σχεδόν υστερικά, χωρίς εμφανή λόγο (…). Ηταν εμμονική με την Καμίλα».

Νέα βιογραφία: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζήλευε παθολογικά την Καμίλα, πριν παντρευτεί [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Η νεαρή γυναίκα έγινε πολύ εξαρτημένη από τον Κάρολο, απεχθανόταν να την αφήνει μόνη, ζήλευε όλα τα άτομα με τα οποία εκείνος περνούσε τον καιρό του. «Κανείς δεν υποπτευόταν εκείνη την εποχή ότι η πριγκίπισσα υπέφερε από βουλιμία», προσθέτει η Penny Junor. Πέρασαν πολλά χρόνια πριν η Νταϊάνα παραδεχθεί ότι υπέφερε από διατροφική διαταραχή.

Αλλά ο πρίγκιπας Κάρολος δεν έκανε τίποτα για να κρύψει την ερωτική του σχέση. Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο, η Νταϊάνα βρήκε ένα βραχιόλι με τα αρχικά «F» και «G», Fred και Gladys, όπως ήταν τα υποκοριστικά που χρησιμοποιούσαν οι δύο εραστές. Η Νταϊάνα είχε εξομολογηθεί αυτή την ανακάλυψη στον συγγραφέα Andrew Morton, ο οποίος έγραψε το βιβλίο «Η Νταϊάνα μέσα από τις προσωπικές της εξομολογήσεις». Εκεί αναφέρει ότι η Νταϊάνα ρώτησε τον σύζυγό της για το βραχιόλι, αλλά εκείνος δεν έδωσε καμιά σημασία: «Φέρθηκε σαν να είχε πάρει την απόφασή του και αν δεν άρεσε σε κάποιον, τόσο το χειρότερο».

Νέα βιογραφία: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζήλευε παθολογικά την Καμίλα, πριν παντρευτεί [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Πράγματι, η Νταϊάνα είχε την αφέλεια να γίνει για ένα διάστημα φίλη της Καμίλα, πριν γίνει ορκισμένη εχθρός της. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC το 1995, προκαλώντας σκάνδαλο, η Νταϊάνα είχε δηλώσει: «Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο... Ηταν υπερβολικό».

Νέα βιογραφία: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζήλευε παθολογικά την Καμίλα, πριν παντρευτεί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Νέα βιογραφία: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζήλευε παθολογικά την Καμίλα, πριν παντρευτεί [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Η Καμίλα παντρεύτηκε τον στρατηγό Άντριου Πάρκερ-Μπόουλς, μέλος της Horse Guards, το 1973. Απέκτησαν δύο παιδιά και το ζευγάρι χώρισε το 1995.
Το πολύκροτο διαζύγιο της Νταϊάνα και του Καρόλου έγινε το 1992, ενώ από το 1993 ξεκίνησε το «Camilla Gate», με αποκορύφωμα τη σκανδαλώδη τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Καρόλου και Καμίλα στις 23 Ιουνίου 2000.

Ενα απόσπασμα από την τηλεφωνική επικοινωνία:

Κάρολος: «Ω, Θεέ μου! Θα ήθελα να ζω κρυμμένος στο παντελόνι σου, ή κάτι τέτοιο, θα ήταν πιο εύκολο να σε βλέπω!»
Καμίλα: «Και τι θα κάνεις; Θα μεταμορφωθείς σε κυλότα;»
Κάρολος: «Ή -ας με συγχωρέσει ο Θεός- σε ταμπόν!»
Καμίλα: «Είσαι χαζός... Ω, τι υπέροχη ιδέα!»
Στις 8 Απριλίου 2005 ο Κάρολος και η Καμίλα παντρεύτηκαν στο παλάτι του Windsor.

Νέα βιογραφία: Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ζήλευε παθολογικά την Καμίλα, πριν παντρευτεί [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βιογραφία Καμίλα Νταϊάνα ζήλεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ