Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να προλογίσει βιβλίο της Βουλής για τον Μανώλη Γλέζο -Τυπώθηκε με λευκές σελίδες - iefimerida.gr

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να προλογίσει βιβλίο της Βουλής για τον Μανώλη Γλέζο -Τυπώθηκε με λευκές σελίδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις και οι περίεργες συμπεριφορές από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού έφτασε στο σημείο να αρνηθεί να προλογίσει, με την ιδιότητα της πρώην προέδρου της Βουλής, βιβλίο που εξέδωσε το Κοινοβούλιο για τον Μανώλη Γλέζο.

Το απίστευτο είναι πως ενώ το βιβλίο προλόγισαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο νυν πρόεδρος Νίκος Βούτσης, οι σελίδες που προορίζονταν για την κυρία Κωνσταντοπούλου έμειναν λευκές!

Τις εικόνες του βιβλίου με τις λευκές σελίδες κάτω από το όνομα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ανέβασε στο Τwitter οι αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε τί θα πει εμπάθεια!Στο νέο βιβλίο του Μανώλη Γλέζου από την Βουλή, έκαναν Πρόλογο οι πρώην ΠτΒ Μεϊμαράκης, @ZoeKonstant και ο Βούτσης pic.twitter.com/2F45wY69IN

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να προλογίσει βιβλίο της Βουλής για τον Μανώλη Γλέζο -Τυπώθηκε με λευκές σελίδες  | iefimerida.gr 0

Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Γλέζος είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να εμποδίσει τον Γερμανό πρέσβη από το να καταθέσει στεφάνι στο Δίστομο, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης για τους εκατοντάδες Έλληνες που δολοφονήθηκαν το 1944 από τους Ναζί.

Στη συνέχεια ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα στους επισήμους, σηκώθηκε από τη θέση του, πήρε από το χέρι τον Γερμανό πρέσβη, παρακάμπτοντας την κυρία Κωνσταντοπούλου. Ο κ. Γλέζος έδωσε στον Γερμανό αξιωματούχο το στεφάνι για να το καταθέσει στο μνημείο των εκτελεσθέντων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ