H Seat παρουσίασε το Arona - iefimerida.gr

H Seat παρουσίασε το Arona

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Seat μετά το Ateca παρουσίασε ένα ακόμα SUV -αυτή τη φορά στη βάση της κατηγορίας.

Πρόκειται για το Arona, που έχει μήκος 4,14 μέτρων και σε ότι αφορά τη σχεδίασή του δανείζεται πολλά στοιχεία από το επίσης νέο Ibiza.

Φυσικά τα τονισμένα off road χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το αυξημένο ύψος από το έδαφος του εξασφαλίζουν μια ιδιαίτερη εικόνα που γίνεται σχεδόν άμεσα αποδεκτή. Ίδια λογική επικρατεί και στο εσωτερικό, που έχει αρκετό χρώμα και νεανική διάθεση, σε ότι αφορά τον εξοπλισμό -τα επίπεδα είναι τα Reference, Style, FR και Χcellence- υπάρχουν όλα τα γνωστά συστήματα άνεσης και ασφάλειας που βρίσκουμε και στο Ibiza, ενώ υπάρχουν και πολλές δυνατότητες προσωποποίησης.

Οι κινητήρες βενζίνης του Arona ξεκινούν από τον 1.0 TSI με τους 3 κυλίνδρους και τους 95 ή 115 άλογα και συνεχίζουν με τον 1.5 TSI των 150 ίππων. Από πλευράς diesel θα υπάρχει ο 1.6 TDI με 95 και 115 ίππους, καθώς και μια έκδοση του 1.0 TSI με φυσικό αέριο και 90 ίππους.

Το Seat Arona θα δώσει το παρόν στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, ενώ οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μέσα στο 2017.

H Seat παρουσίασε το Arona | iefimerida.gr 0
H Seat παρουσίασε το Arona | iefimerida.gr 1
H Seat παρουσίασε το Arona | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ