Στο Ηράκλειο μάζεψαν σκουπίδια μόνο για μια ώρα -Τι συνέβη - iefimerida.gr

Στο Ηράκλειο μάζεψαν σκουπίδια μόνο για μια ώρα -Τι συνέβη

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησαν να μαζεύουν τα απορρίμματα στους δρόμους του Ηρακλείου οι μόνιμοι εργαζόμενοι του δήμου στην καθαριότητα, ωστόσο λίγο αργότερα... διέκοψαν αυτή τη σύντομη όπως αποδείχτηκε αποκομιδή.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti.gr ο συμβασιούχος καθαριότητας Μανώλης Κιρκάκης, οι εργαζόμενοι σταμάτησαν την έξοδο των απορριμματοφόρων από το αμαξοστάσιο του Δήμου, όταν διαπίστωσαν ότι η αποκομιδή δεν γινόταν από ένα απορριμματοφόρο ασφαλείας, όπως συμφωνήθηκε, αλλά σαν να ήταν μία κανονική ημέρα, χωρίς απεργία.

Οσον αφορά την επίσημη θέση του δήμου,ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χάρης Μαμουλάκης, δήλωσε έκπληκτος καθώς όπως σημείωσε μέχρι τα μεσάνυχτα που έφυγε από το αμαξοστάσιο δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, ενώ δύο ώρες αργότερα σταμάτησε η αποκομιδή.

Ετσι, τέλος, μετά και την τελευταία αυτή εξέλιξη αναμένεται να πραγματοποιηθεί παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να γίνει περαιτέρω διερεύνηση του θέματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κρήτη Σκουπίδια Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ