Νέα διάκριση για τον Αντετοκούνμπο - Αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΝΒΑ - iefimerida.gr

Νέα διάκριση για τον Αντετοκούνμπο - Αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΝΒΑ

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παρουσία του στην πρώτη πεντάδα του All Star Game μπορεί να ήταν η μεγαλύτερη τιμή μέχρι στιγμής στην καριέρα του όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματά σε αυτό.

Ο 22χρονος άσος αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης για τη σεζόν 2016-2017 συγκεντρώνοντας 428 βαθμούς, καθώς ήταν η πρώτη επιλογή στους 80 συμμετέχοντες στην ψηφοφορία, ενώ ο δεύτερος Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς είχε 161 βαθμούς και μόλις 14 πρωτιές. Τρίτος ήταν ο Γάλλος Ρούντι Γκομπέρ των Τζαζ με 113 βαθμούς.

Ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τη σεζόν με 22.9 πόντους κατά μέσο όρο, 8.8 ριμπάουντ, 5.4 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 1.9 κοψίματα στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Για μια ακόμη φορά, ο Αντετοκούνμπο δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους Έλληνες μέσω της επίσημης σελίδας των Μπακς αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

«Πρώτα απ΄ όλα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, τους Έλληνες, τους οπαδούς των Μπακς, την οικογένειά μου που είναι εδώ και με υποστηρίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νέα διάκριση για τον Αντετοκούνμπο - Αναδείχθηκε ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΝΒΑ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο μπακς. nba
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ