Θετικά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός, 1-1 με την Λουντογκόρετς [βίντεο] - iefimerida.gr

Θετικά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός, 1-1 με την Λουντογκόρετς [βίντεο]

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους έδωσε ο Ολυμπιακός, αφού την Τρίτη η αποστολή των Πειραιωτών επιστρέφει στη βάση της μετά την παραμονή της στο Ζέεφελντ από τις 16 Ιουνίου.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετώπισαν τη Λουντογκόρετς, που βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας αφού ξεκινά από τα μέσα Ιουλίου την περιπέτεια της στα προκριματικά του Champions League.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό κατά διαστήματα, ειδικά στο πρώτο μέρος, όπου σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Ο Φορτούνης στο 34' άνοιξε το σκορ από ασίστ του Ανδρούτσου και ο Μαρσελίνιο με φοβερό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε στο 44' για το τελικό 1-1 στο ματς.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας (79' Τόλι), Μποτία (60' Ρισβάνης), Σισέ (56' Νικολάου), Κούτρης (60' Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (72' Κασάμι), Σιώπης (60' Ζντιέλαρ), Φορτούνης (60' Μαρτίνς), Μαρίν (60' Βέργος), Ανδρούτσος (60' Γιαννιώτας), Σεμπά (76' Μανθάτης).

ΤΑ ΓΚΟΛ


Ludogorets - Olympiacos 1:1 FH από mohamed1021

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός λουντογκορετς φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ