Ο Σούρλας διαψεύδει τον Καμμένο για τη στάση της ΝΔ στο σκάνδαλο Κοσκωτά - iefimerida.gr

Ο Σούρλας διαψεύδει τον Καμμένο για τη στάση της ΝΔ στο σκάνδαλο Κοσκωτά

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διάψευση όλων όσων υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στη συζήτηση για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη, προχώρησε ο πρώην βουλευτής Γιώργος Σούρλας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της Βουλής, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα ανέφερε σχετικά με τον Κοσκωτά και την ερώτηση που είχε καταθέσει τον Ιανουάριο του 1998.

Η ανακοίνωση του αναφέρει:

«Ο Γ. Σούρλας διαψεύδει τον Π. Καμμένο

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τα όσα ανέφερε σχετικά με τον Κοσκωτά και την ερώτηση που είχα καταθέσει τον Ιανουάριο του 1998 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος, στην απάντησή του, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου σε ερώτηση του Άδ. Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα:

-Είναι παντελώς ανακριβές το ότι κλήθηκα από τη Ν.Δ. να ανακαλέσω την ερώτηση που κατέθεσα – η οποία, σημειωτέον, όχι μόνο δεν αποσύρθηκε αλλά απαντήθηκε από 5 συναρμόδιους Υπουργούς.

- Είναι παντελώς ανακριβές, ότι εκδόθηκε ανακοίνωση που ανέφερε ότι δεν είχα σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι ήταν προσωπική μου πρωτοβουλία.

Τέλος, όχι μόνο δεν συνέβησαν όλα όσα αναφέρει ο κ. Π. Καμμένος, αλλά στην δραματική συνέχεια του σκανδάλου Κοσκωτά, ο εκλιπών Πρόεδρος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης εξήρε την πρωτοβουλία αυτή, που όπως έλεγε δημόσια, όχι μόνο τιμά την παράταξη της Ν.Δ., αλλά το σύνολο του πολιτικού κόσμου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σούρλας Καμμένος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ