Ζευγάρι έχασε 262 κιλά ακολουθώντας μια extreme δίαιτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζευγάρι έχασε 262 κιλά ακολουθώντας μια extreme δίαιτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά ενώνουν τον Ronnie και την Andrea. Πέρα από έναν γάμο που έγινε στις αρχές Μαίου, οι δύο τους κατάφεραν να υλοποιήσουν έναν κοινό στόχο: να χάσουν κιλά. Πολλά κιλά.

O Ronnie και η Αndrea από τη Νέα Υόρκη γνωρίστηκαν σε γυμναστήριο το 2015 και οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν όταν και οι δύο βρίσκονταν στην ίδια φάση: να αλλάξουν τον εαυτό τους και να απαλλαγούν από το περιττό βάρος. Ο Ronnie είχε στόχο να χάσει πάνω από 200 κιλά ενώ η Αndrea περίπου 54.

Η διαδρομή του Ronnie για να χάσει βάρος ξεκίνησε το 2013, όταν στα 28 του χρόνια ο γιατρός του, του είπε ότι αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα έχει πρόωρο θάνατο. Μέχρι τότε ο Ronnie δεν μπορούσε να κάνει εύκολα απλά πράγματα της καθημερινότητας όπως πχ. Να δέσει μόνος του τα κορδόνια του. Ηταν απόλυτα εξαρτημένος από την οικογένειά του.

Η υποστήριξη του ενός συντρόφου στον άλλον ήταν το κλειδί της επιτυχίας. To ζευγάρι ακολούθησε μια αρκετά αυστηρή δίαιτα, με αρκετούς περιορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι κιλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ