Ιβάνκα Τραμπ: Προσπαθώ να μείνω μακριά από την πολιτική -Αλλά έχει θέση στον Λ. Οίκο - iefimerida.gr

Ιβάνκα Τραμπ: Προσπαθώ να μείνω μακριά από την πολιτική -Αλλά έχει θέση στον Λ. Οίκο

Φωτογραφία: AP/ Susan Walsh
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ιβάνκα Τραμπ έχει μεν επίσημη θέση στην αμερικανική διοίκηση και διαθέτει γραφείο στον Λευκό Οίκο, αλλά δήλωσε ότι προσπαθεί να μείνει μακριά από την πολιτική.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου χαρακτήρισε «πρωτοφανή» τα πολιτικά ένστικτα του Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας ότι πέτυχε κάτι που κανείς δεν είχε φανταστεί ότι μπορούσε.

Σε αντίθεση με τους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της, που έμειναν στο Μανχάταν και ανέλαβαν τις επιχειρήσεις της οικογένειας, όταν ο Τραμπ μετακόμισε στον Λευκό Οίκο η Ιβάνκα Τραμπ τον ακολούθησε στην Ουάσινγκτον μαζί με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος επίσης είναι σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου δήλωσε ακόμη στο Fox News ότι δεν συμφωνεί πάντα με τον πατέρα της. «Οπως είναι φυσικό, σε κάποιους τομείς υπάρχουν διαφωνίες. Είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό να μην είναι 100% ευθυγραμμισμένες οι απόψεις μας σε κάθε θέμα», ανέφερε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ