Το νέο Megane RS θα έχει τετραδιεύθυνση και δυνατότητα επιλογής από δύο σετ αναρτήσεων - iefimerida.gr

Το νέο Megane RS θα έχει τετραδιεύθυνση και δυνατότητα επιλογής από δύο σετ αναρτήσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Renault θέλει να επιστρέψει στην κορυφή των hot hatches και να πετύχει εκ νέου ρεκόρ στο Nürburgring και για αυτό το καινούργιο Megane RS θα διαθέτει καταρχήν το 4CONTROL.

Πρόκειται για ένα νέο σύστημα τετραδιεύθυνσης, πρωτιά για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Με τη βοήθεια ενός ηλεκτρομαγνητικού μηχανισμού στον πίσω άξονα, οι πίσω τροχοί θα έχουν τη δυνατότητα να στρίβουν, ανεξάρτητα από τους εμπρός, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία, κατευθυντικότητα και ακρίβεια στο σύστημα διεύθυνσης, καθώς και σταθερότητα στις γρήγορες στροφές.
Παράλληλα όσοι ενδιαφέρονται για το νέο Mégane RS θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια έκδοση Sport, που συνδυάζει την υψηλή απόδοση και την οδηγική άνεση στην καθημερινή χρήση, και σε μια πιο απόλυτη, Cup, που έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί τις επιδόσεις, τις δυνατότητες και την εμπειρία που προσφέρει το όλο σύνολο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ