Ελληνίδα ηθοποιός θυμάται τον εφηβικό της έρωτα: Πηδούσα από τα κάγκελα της αυλής μεσάνυχτα για να τον συναντήσω - iefimerida.gr

Ελληνίδα ηθοποιός θυμάται τον εφηβικό της έρωτα: Πηδούσα από τα κάγκελα της αυλής μεσάνυχτα για να τον συναντήσω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον μεγάλο έρωτα της εφηβείας της μίλησε η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη.

Μιλώντας στο people και στη Γωγώ Θωμά, περιέγραψε την έντονη εφηβεία που είχε και ανάμεσα στα άλλα μίλησε και για τον εφηβικό της έρωτα, για χάρη του οποίου πηδούσε τα κάγκελα της αυλής της τα μεσάνυχτα για να τον συναντήσει!

«Άκουγα punk rock, είχα επαναστατικές διαθέσεις και έντονα συναισθήματα που ήθελα να εκφράσω και να ζήσω. Είχα μεγάλη δίψα και επιθυμία. Έκανα ακραία πράγματα. Στην εφηβεία μου είχα ξυρίσει το κεφάλι μου. Επίσης, θυμάμαι πως ήμουν ερωτευμένη με ένα αγόρι και επειδή ζούσαμε σε διαφορετικές πόλεις –αυτός Αθήνα και εγώ Θεσσαλονίκη, αλλά συναντιόμασταν στις διακοπές μας στην Πελοπόννησο– σκαρφιζόμασταν πολλά για να συναντηθούμε. Πηδούσα από τα κάγκελα της αυλής του σπιτιού τα μεσάνυχτα για να τον συναντήσω στη λίμνη του Καϊάφα, έπαιρνα τρένο κρυφά για μία μέρα για να πάω στην Αθήνα... Οι δικοί μου με ανακάλυψαν δύο φορές και έγινε χαμός» θυμάται γελώντας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Μισιχρόνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ