Απίστευτο ατύχημα στο Λος Αντζελες -Αμάξι έπεσε σε πισίνα που έπαιζαν παιδιά, 8 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο ατύχημα στο Λος Αντζελες -Αμάξι έπεσε σε πισίνα που έπαιζαν παιδιά, 8 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: NBC News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες, όταν ένα αυτοκίνητο διαπέρασε τον τοίχο ενός μοτέλ και έπεσε μέσα στην πισίνα.

Η αστυνομία ανέφερε πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε μέσα στην πισίνα, την ώρα που παιδιά ηλικίας 6 με 10 ετών έπαιζαν σε αυτήν.

Ευτυχώς τα παιδιά διέφυγαν τον κίνδυνο με μικροτραυματισμούς, ενώ ο 20χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, η κατάσταση του οποίου είναι σταθερή.

Απίστευτο ατύχημα στο Λος Αντζελες -Αμάξι έπεσε σε πισίνα που έπαιζαν παιδιά, 8 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Στις φωτογραφίες φαίνεται διαλυμένο το καπό του αυτοκινήτου και η πλαϊνή πλευρά, ενώ το αμάξι βρίσκεται ολόκληρο μέσα στην πισίνα.

Απίστευτο ατύχημα στο Λος Αντζελες -Αμάξι έπεσε σε πισίνα που έπαιζαν παιδιά, 8 τραυματίες [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η αστυνομία εξετάζει αν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, ενώ μάρτυρας ανέφερε πως την ώρα του ατυχήματος τα παιδιά από την πισίνα ούρλιαζαν και οι γονείς προσπαθούσαν να τα σώσουν, σηκώνοντας το όχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο πισίνα μοτέλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ