Αδωνις: Την υπόθεση του Νoor 1 θα την κρίνει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη - iefimerida.gr

Αδωνις: Την υπόθεση του Νoor 1 θα την κρίνει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

​«Την υπόθεση του Νoor 1 δεν θα την κρίνουν ούτε ο κ Καμμένος, ούτε ο κ. Κοντονής. Θα την κρίνει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και όποιος έχει κάτι να καταθέσει, να το καταθέσει στο δικαστήριο», τόνισε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Οι συνομιλίες Καμμένου - Γιαννουσάκη επιβεβαιώνονται και από την ανακοίνωση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας», σημείωσε επίσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης, ενώ πρόσθεσε ότι ο Καμμένος έστειλε νύχτα στις φυλακές Αυλώνα την εισαγγελέα και τη γραμματέα της με στόχο να ενοχοποιηθεί ο κ. Μαρινάκης από τον Γιαννουσάκη. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, αυτό που ήθελε ήταν να μην πάρει ο κ. Μαρινάκης τον ΔΟΛ για να καταλήξει στον κ. Σαββίδη.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε για την υπόθεση ότι δεν πρόκειται για θέμα Μαρινάκη, αλλά για θέμα Δημοκρατίας. «Αν ο κ. Μαρινάκης είχε θέμα με το Νoor 1, αυτό θα το κρίνει η Δικαιοσύνη, όχι ο κ. Καμμένος και ο κ. Κοντονής, αυτή είναι η θέση της ΝΔ», τόνισε.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα στις 17:15 θα συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση του κ. Γεωργιάδη για τη συνομιλία του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

Ο υπουργός Άμυνας επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι θα παρευρεθεί σήμερα στη Βουλή και θα απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Noor 1 Άδωνις Γεωργιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ