Παίρνει τον Κροάτη σέντερ φορ Λιβάγια η ΑΕΚ - «Κλειδώνει» και Κλωναρίδη - iefimerida.gr

Παίρνει τον Κροάτη σέντερ φορ Λιβάγια η ΑΕΚ - «Κλειδώνει» και Κλωναρίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης αναμένεται το αργότερο αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Τα «ψώνια» από την Λας Πάλμας συνεχίζονται. Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του Λιβάγια για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή με 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κροάτης σέντερ φορ, ο οποίος πέτυχε πέρυσι 5 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα με τους νησιώτες, αναμένεται μαζί με τον μάνατζέρ του στην Αθήνα άμεσα και ο Μανόλο Χιμένεθ θα τον έχει στην προετοιμασία από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Η ΑΕΚ θα καλύψει εξ' ολοκλήρου το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, το οποίο αγγίζει τις 700.000 ευρώ και θα πληρώσει και ένα ενοίκιο στην Λας Πάλμας, περίπου 300.000 ευρώ.

Κινήσεις για Κλωναρίδη

Πέρα πάντως από τον Λιβάγια, ο Μανόλο Χιμένεθ επιθυμεί να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και το θέμα του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Η Ένωση φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Λανς για την αγορά του ποδοσφαιριστή και θεωρείται δεδομένο πως ο 24χρονος επιθετικός θα επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, ο Κόρδοβα απάντησε αρνητικά και πλέον η ΑΕΚ στρέφεται στην περίπτωση ενός εξτρέμ, ο οποίος πάντως δεν αποκλείεται να απασχολήσει και για αρκετές ημέρες, με δεδομένο πως η περίπτωση απόκτησης ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ μαρκο λιβαγια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ