Babba Canales: Το It Girl με τις πιο cool street style εμφανίσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Babba Canales: Το It Girl με τις πιο cool street style εμφανίσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως να μην έχεις ακούσει για εκείνη, όμως αξίζει να την γνωρίσεις και είναι ζήτημα χρόνου το όνομά της να γίνει ακόμα πιο γνωστό.

Η 26χρονη Babba Canales από τη Σουηδία βλέπει τις μετοχές της στο χώρο της μόδας να αυξάνονται συνεχώς. Aσχολείται με το marketing και πρόσφατα κατείχε διευθυντική θέση σε εταιρεία που εμπορεύεται αποσκευές. «Εμαθα από νωρίς στην καριέρα μου ότι η ταχύτητα είναι το κλειδί. Συχνά χρειάζεται να σκέφτεσαι λιγότερο και να κάνεις περισσότερα». Πλέον η Babba έχει τη δική της εταιρεία marketing «By Babba».

«Oι μέρες μου είναι γεμάτες meetings. Eίμαι συνέχεια σε κίνηση και έτσι δίνω προτεραιότητα στην άνεση. Ποτέ δεν χαλώ το χρόνο μου με ρούχα και παπούτσια που δεν είναι άνετα. Τα τελευταία χρόνια, είμαι ιδιαιτέρως επιλεκτική με αυτά που αγοράζω».

Δείτε τις υπέροχες street style εμφανίσεις της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BABBA CANALES
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ