Ξυδάκης: Επώδυνα τα πρωτογενή πλεονάσματα -Δύσκολο να επιτευχθούν - iefimerida.gr

Ξυδάκης: Επώδυνα τα πρωτογενή πλεονάσματα -Δύσκολο να επιτευχθούν

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επώδυνα χαρακτήρισε ο Νίκος Ξυδάκης τα πρωτογενής πλεονάσματα στα οποία συμφώνησε με τους δανειστές η κυβέρνηση.

«Είναι χαμηλότερα από αυτά που είχαν συμφωνήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, δεν παύουν όμως να είναι επώδυνα και θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν σε μια στραγγισμένη οικονομία», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ.

Σε ερώτηση για τα αποτελέσματα της συμφωνίας με τους δανειστές, σχολίασε ότι «δεν είναι ικανοποιητικά, δεν είναι αυτό που χρειάζεται η χώρα, αλλά αυτό μπορούσαμε να πάρουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Ακόμη, ο κ. Ξυδάκης χαρακτήρισε νωχελική τη δημόσια διοίκηση, η οποία «λειτουργεί σε άλλους χρόνους και με άλλες προτεραιότητες από αυτές που απαιτεί η κοινωνία».

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα των συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας εκτίμησε ότι μπορεί να βρεθεί μία λύση. Τέλος, σε ό,τι αφορά τα ζητήματα που έχουν ανακύψει με τον Πάνο Καμμένο, σχολίασε: «Αστοχίες όλοι κάνουμε, κάποιες είναι πιο βαριές. Εχει δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ