Tι φοράνε το Σαββατοκύριακο 10 από τις διασημότερες fashion bloggers του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Tι φοράνε το Σαββατοκύριακο 10 από τις διασημότερες fashion bloggers του κόσμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δικαιωματικά τους ανήκει ο τίτλος των «fashion influencers». Των γυναικών, δηλαδή, που ασκούν επιρροή με το στιλ της στον κόσμο της μόδας.

Κάθεμιά από τις fashion bloggers που ακολουθούν έχει το δικό της blog με χιλιάδες followers. Σε αυτό μοιράζονται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, αλλά οι followers τους σαφώς δεν επικεντρώνονται στο πού πηγαίνουν αλλά στο τι φοράνε. Εύλογα οι εμφανίσεις τους μπαίνουν στο μικροσκόπιο και παραδίδουν μαθήματα στιλ. Οι fashion bloggers μπορεί να φορούν την τελευταία λέξη της μόδας αλλά στο πώς θα την φορέσουν λένε εκείνες «την τελευταία λέξη». Παρατηρώντας τα προφίλ τους στο Instagram θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει τόση σημασία το τι θα φορέσεις, αλλά πώς θα το υποστηρίξεις.

Το Σαββατοκύριακο είναι το κομμάτι της εβδομάδας στο οποίο μπορείς να γοητεύσεις κάνοντας απρόσμενους συνδυασμούς αν η καθημερινότητά σου έχει άλλους ρυθμούς που σου στερούν στιλιστική δημιουργικότητα.

Δες τι φοράνε το Σαββατοκύριακο 10 από τις stylish fashion bloggers του κόσμου (μέσα σε αυτές και μια Ελληνίδα!)

Δείτε τις εμφανίσεις τους στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fashion bloggers μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ