Η απίστευτη αγάπη ενός ζευγαριού -Υιοθέτησε 88 βρέφη με ειδικές ανάγκες - iefimerida.gr

Η απίστευτη αγάπη ενός ζευγαριού -Υιοθέτησε 88 βρέφη με ειδικές ανάγκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία σαράντα χρόνια ο Μάικ και η Καμίλ Τζεράλντι αφιέρωσαν τη ζωή τους σε ένα έργο αληθινής αγάπης και ανθρωπιάς: υιοθέτησαν και φρόντισαν 88 παιδιά με ειδικές ανάγκες και τους προσέφεραν τη στοργή του σπιτιού και της οικογένειας που κάθε παιδί χρειάζεται.

Η ιστορία του σπουδαίου αυτού έργου ξεκίνησε πριν καν οι δυο τους- Καμίλ και Μάικ - γνωριστούν, όταν η ίδια η Καμίλ ζούσε μόνη κι αποφάσισε να υιοθετήσει τρία παιδιά.

Επειτα, μπήκε στη ζωή της ο Μάικ. Παιδίατρος στο επάγγελμα. Εκείνος εργαζόταν σε νοσοκομείο στη Florida. Αποφάσισαν να παντρευτούν και η Καμίλ μοιράστηκε το όραμα της μαζί του: να συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά που την έχουν ανάγκη.

Ο Μάικ τότε δέχτηκε να ακολουθήσει το όνειρο της και μέσα σε σαράντα χρόνια, οι δυο τους δημιούργησαν μια μεγάλη οικογένεια με παιδιά που αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως διανοητικές αναπηρίες, σύνδρομο Down, αυτισμό.

Διαβάστε την ιστορία των Τζεράλντι στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υιοθεσία Τζεράλντι Μαικ Καμίλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ