Αυτό το κορίτσι έγραψε σημειώματα αγάπης στους γονείς της για να τα βρουν μετά το θάνατό της [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό το κορίτσι έγραψε σημειώματα αγάπης στους γονείς της για να τα βρουν μετά το θάνατό της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν το 2006, λίγο πριν τα έκτα της γενέθλια, όταν η μικρή Eλενα διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο. Επρόκειτο για ένα είδος καρκίνου το οποίο εμφανίζεται σε παιδική ηλικία και δεν θεραπεύεται.

Οι δύο γονείς αποφάσισαν να μην της αποκαλύψουν την πλήρη αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της, αλλά εκείνη, απ’ ότι φαίνεται, είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα.

Κάποιες ξαφνικές δυσκολίες στην ομιλία και στο βάδισμα ήταν αρκετά ανησυχητικά σαν σημάδια ώστε οι γονείς της μικρής Elena να θορυβηθούν και να κλείσουν ραντεβού με τον παιδίατρο. Εκείνος τους έστειλε αμέσως για περαιτέρω εξετάσεις ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρότερο.

Δυστυχώς η πραγματικότητα τον διέψευσε, αφού, όπως φάνηκε από τις εξετάσεις η Elena, είχε προσβληθεί από ένα μη ιάσιμο είδος καρκίνου στον εγκέφαλο. Το πόρισμα του γιατρού ήταν στην Elena είχαν απομείνει μόλις 5 μήνες ζωής. Τελικά, το μικρό κορίτσι έζησε εννέα.

Η ιστορία και τα σημειώματα της μικρής Ελενας στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αληθινή ιστορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ