Στα 59 της χρόνια, η Μelanie Griffith συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τo απίστευτο σώμα της - iefimerida.gr

Στα 59 της χρόνια, η Μelanie Griffith συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τo απίστευτο σώμα της

INSTAGRAM/melanie_griffith57
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι ξέρουμε, ότι όσο μεγαλώνεις γίνεται όλο και μεγαλύτερο το στοίχημα αν θέλεις να παραμείνεις fit. H Melanie Griffith φαίνεται πάντως να το κερδίζει μέχρι στιγμής.

Η σιλουέτα της ήταν πάντα ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές του Hollywood και μάλλον ακόμα είναι. Τουλάχιστον έτσι φάινεται από την mirror selfie που ανέβασε πρόσφατα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Φορώντας ένα αθλητικό μπουστάκι και κολάν, η Melanie Griffith, ποζάρει στον καθρέφτη και βγάζει μια φωτογραφία η οποία, όπως γράφει και στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη selfie της, είναι λίγα λεπτά πριν αρχίσει τη γυμναστική της. Αν και μετράει 59 κεράκια στην τούρτα, η ηθοποιός και μητέρα της πρωταγωνίστριας της ταινίας 50 shades of Grey, Dakota Johnson, καταφέρνει να έχει ένα εντυπωσιακά γυμνασμένο και καλοσχηματισμένο σώμα, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι κοιλιακοί της.

Δες την εντυπωσιακή selfie της ηθοποιού στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέλανι Γκρίφιθ κοιλιακοί γυμναστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ