Η εντυπωσιακή εξέλιξη μιας γυναίκας που για 5 χρόνια έδινε μάχη με την ανορεξία - iefimerida.gr

Η εντυπωσιακή εξέλιξη μιας γυναίκας που για 5 χρόνια έδινε μάχη με την ανορεξία

Instagram/Annalise
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 22χρονη που παρασύρθηθηκε από τη δίνη της ανορεξίας, κατάφερε τόσο να ξεφύγει από τον κίνδυνο και να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος, όσο και να βγει ακόμα πιο δυνατή και υγιής απο όλη αυτή την περιπέτεια.

Για πέντε ολόκληρα χρόνια, έδινε αδιάκοπη μάχη με την ανορεξία. Ευτυχώς, η ιστορία της είχε αίσια κατάληξη και σήμερα η Annalise Mishler έχει επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος.

Έχοντας πλέον ένα πολύ υγιές, δυνατό και καλογυμνασμένο σώμα έχει βάλει στόχο να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας και να γίνει πηγή έμπνευσης, δύναμης και βοήθειας και για πολλές ακόμα κοπέλες που μπορεί να υποφέρουν από διατροφικές διαταραχές.

Ήδη από την περίοδο που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο ανέβαζε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram. Κάθε της ποστ συνοδεύονταν και από το δικό της σχόλια για όσα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, τη βοηθούσαν να αντέξει.

Δες την πορεία και την εκπληκτική εξέλιξη αυτής της γυναίκας στο ΒOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ