ΝΔ: Ο Καμμένος είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα στη Βουλή - iefimerida.gr

ΝΔ: Ο Καμμένος είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα στη Βουλή

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια στην κόντρα με την κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεφωνικών επικοινωνιών του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη δίνει η ΝΔ.

«Οι νέες αποκαλύψεις για πολλαπλές τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και του ισοβίτη για ναρκωτικά Γιαννουσάκη σε διάστημα λίγων ημέρων, εκθέτουν ακόμη περισσότερο τόσο τον ίδιο όσο και την κυβέρνηση συνολικά που τον στηρίζει», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ και προσθέτει:

«Για τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του οι πολίτες αναμένουν απαντήσεις από τον συνήθως λαλίστατο κ. Καμμένο, ο οποίος μέχρι τώρα έχει επιλέξει το δρόμο της σιωπής. Τη Δευτέρα, όμως, είναι υποχρεωμένος να απολογηθεί για όλα αυτά στη Βουλή».

Η απάντηση του Μαξίμου

«Η επιλογή της ΝΔ του κου Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία. «Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του. Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία. Οψόμεθα», αναφέρει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού απαντώντας στη ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Πάνος Καμμένος Γιαννουσάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ