Η ΑΕΚ «ψήνεται» για Κλωναρίδη - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ «ψήνεται» για Κλωναρίδη

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το Σάββατο την απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα, για να πλαισιώσει τους Ανέστη-Μπάρκα στην τριάδα των γκολκίπερ.

Ωστόσο, μετά το… άνοιγμα που έκανε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στην πλευρά της ΑΕΚ μετά την μη παραμονή του στον ΠΑΟ, η Ενωση «ψήθηκε» αρκετά.

Και έτσι φαίνονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην απόκτηση του τις επόμενες ημέρες. Δηλαδή, να πληρώσουν περίπου 150.000 ευρώ στην γαλλική Λανς και να τον φέρουν πίσω στην ομάδα που τον ανέδειξε από τις Ακαδημίες της.

Η Λανς θέλει να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή που τη σεζόν που τέλειωσε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως δύσκολα θα συνεχίσει εκεί και φέτος. Ο Κλωναρίδης είναι θετικός στο να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεργαστεί με τον Μανόλο Χιμένεθ ξανά, κάτι που είχε γίνει και στην πρώτη θητεία του Ισπανού στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως από την πλευρά της θέλει να κρατά χαμηλούς τόνους και αναφέρει ότι δεν υπάρχει επαφή και συμφωνία με τον Κλωναρίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός κλωναριδης αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ