Το κόλπο για να ανοίξεις τα παπούτσια που σε στενεύουν - iefimerida.gr

Το κόλπο για να ανοίξεις τα παπούτσια που σε στενεύουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε φορέσει και περπατήσει με παπούτσια που σας στενεύουν, ξέρετε ότι αυτό έχει ένα τίμημα το οποίο ακούει στο όνομα «φουσκάλες» και μπορεί να γίνει εξαιρετικά ενοχλητικό. Ώρα να αλλάξει αυτό.

Είτε είναι γόβες, είτε εσπαντρίγιες, είτε απλά καθημερινά sneakers, είτε μπαλαρίνες μερικά κλειστά παπούτσια, ειδικά όταν τα έχετε πρωτοαγοράσει και δεν έχουν προλάβει να πάρουν τη φόρμα του ποδιού σας, είναι τόσο στενά και άβολα που το κάνετε ένα βήμα με αυτά μοιάζει ανυπόφορο. Κι αυτό, μάλλον, είναι το τελευταίο που θέλετε ειδικά όταν πρόκειται να τα φορέσετε και να περάσετε αρκετές ώρες πάνω σε αυτά.

Η πιο διαδεδομένη συμβουλή είναι να τα φορέσετε και να τα περπατήσετε για κάποιες ώρες μέσα στο σπίτι. Πιθανώς δουλεύει και αυτό, αλλά σε περίπτωση που δεν έχετε χρόνο και διάθεση να κυκλοφορείτε με τα δωδεκάποντα από το σαλόνι στην κουζίνα και πίσω, σας έχουμε εναλλακτικη λύση.

Το κόλπο για να ανοίξεις τα παπούτσια που σε στενεύουν στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπούτσια ΚΟΛΠΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ