Μέρκελ: «Πρέπει μια μέρα να μπω στη θέση του Ελληνα πρωθυπουργού για το προσφυγικό» - iefimerida.gr

Μέρκελ: «Πρέπει μια μέρα να μπω στη θέση του Ελληνα πρωθυπουργού για το προσφυγικό»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορώ απλά να χαίρομαι που βρίσκομαι στο κέντρο της Ευρώπης. Πρέπει να μπω στη θέση του Έλληνα και του Ιταλού πρωθυπουργού στο ζήτημα των προσφύγων είπε μεταξύ άλλων η Αγκελα Μέρκελ.

Το ανθρώπινό της πρόσωπο έδειξε η Γερμανίδα καγκελάριος, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στην Ελλάδα και την Ιταλία. Επεσήμανε δε την ανάγκη επίδειξης αλληλεγγύης και στις δύο χώρες σε ό,τι αφορά το προσφυγικό ζήτημα, εξηγώντας πως αυτή είναι η δική της αντίληψη για την Ευρώπη.

«Εάν είμαστε μαζί γύρω από ένα τραπέζι, εάν έχουμε κοινά εξωτερικά σύνορα, τότε πρέπει μια μέρα να μπω στη θέση του Έλληνα πρωθυπουργού και του Ιταλού πρωθυπουργού, οι οποίοι δέχονται κάθε μέρα καινούργιους πρόσφυγες και μετανάστες» είπε η Άνγκελα Μέρκελ.

Πρόσθεσε δε ότι «Δεν μπορώ απλά να χαίρομαι που βρίσκομαι στο κέντρο της Ευρώπης και δεν έχω αυτό το πρόβλημα με τους πρόσφυγες. Είναι πολύ σημαντικό να μπαίνεις στη θέση των άλλων, αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι για να βρούμε ένα συμβιβασμό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέρκελ Τσίπρας πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ