Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στον ΠΑΟ - iefimerida.gr

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις εξελίξεις στον ΠΑΟ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέση για όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟ πήρε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πόσταρε μια εικόνα, με τίτλο PAO FOUNDATION και από κάτω τα σήματα του «τριφυλλιού» με Ερασιτέχνη, ΠΑΕ, ΚΑΕ, αλλά και το ΟΑΚΑ.

Αυτή η εικόνα συνοδεύτηκε από το παρακάτω σχόλιο από τον ίδιο τον κ. Γιαννακόπουλο:

«Η μόνη λύση α) για το μπάσκετ είναι να ξαναπάρει ευρωπαϊκά, β) για το ποδόσφαιρο να έχει ανάλογες επιτυχίες με το παρελθόν και γ) για τα ερασιτεχνικά αθλήματα να ξαναγίνουν ανταγωνιστικά είναι η συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων(οικονομικών και μη) και να επανιδρυθεί ο σύλλογος».

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έχει να κάνει όμως αποκλειστικά με τις σημερινές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά γενικότερα με το όραμά του για τον Σύλλογο. Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος κάνει εδώ και καιρό σκέψεις για ένωση πολλών "Παναθηναϊκών δυνάμεων" για τον Σύλλογο και με... φόντο το ΟΑΚΑ συνολικά.

Η θέση της ΚΑΕ για το όραμα του κ. Γιαννακόπουλου είναι η εξής:

«Οι τελευταίες εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό αλλά και στον Ερασιτέχνη, οι τεράστιες απαιτήσεις ώστε το μπάσκετ να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο αλλά και η γενικότερη κατάσταση στην χώρα, ουσιαστικά δεν αφήνουν περιθώρια παρά μόνο για συσπείρωση ΟΛΩΝ των Παναθηναϊκών Δυνάμεων, με κάθε μορφή.

Είναι η στιγμή που όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό πρέπει να δηλώσουμε παρόντες ώστε ο Σύλλογος να επιστρέψει στην κορυφή σε όλα τα σπορ. Κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο Ποδόσφαιρο, στο Μπάσκετ και στον Ερασιτέχνη. Όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ