Επίθεση Παππά κατά του ΕΣΡ -Αφησε αιχμές για διαπλοκή - iefimerida.gr

Επίθεση Παππά κατά του ΕΣΡ -Αφησε αιχμές για διαπλοκή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στο ΕΣΡ ότι καθυστερεί να ξεκινήσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Θέλω να πιστεύω ότι ότι αυτές οι καθυστερήσεις δεν είναι προφάσεις εν άλλες -διαπλεκόμενες- αμαρτίαις», είπε ο κ. Παππάς, ο οποίος δεν μπορεί πια να κρύψει την ενόχλησή του για τα μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες που ο κ. Παππάς εξαπολύει βέλη κατά του ΕΣΡ. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν είχε μιλήσει ακόμα και για ποινικές ευθύνες που μπορεί να έχουν τα μέλη του Συμβουλίου για τη μη διενέργεια του διαγωνισμού.

Νωρίτερα, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε αναφέρει ότι υπάρχει κίνδυνος η τροπολογία που ψήφισε προχθές η Βουλή -και με την οποία καταργούνταν οι αντισυνταγματικές διατάξεις του νόμου Παππά- να είναι και αυτή αντισυνταγματική, γιατί δεν συνοδευόταν από γνωμοδότηση του ΕΣΡ.

Ωστόσο, ο κ. Παππάς του απάντησε ότι «υπάρχει αλληλογραφία με το ΕΣΡ και θα την παραλάβετε άμεσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΕΣΡ τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ