Ο πιο γρήγορος τρόπος να «κρύψετε» τη λευκή ρίζα - iefimerida.gr

Ο πιο γρήγορος τρόπος να «κρύψετε» τη λευκή ρίζα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όσες βάφετε τα μαλλιά σας, η ρίζα είναι πάντα στη λίστα με τα things to do σας, αλλά ακολουθώντας το νόμο του αείμνηστου Μέρφι, θα κάνει την εμφάνιση της την πιο ακατάλληλη στιγμή. Δηλαδή αυτή που δεν προλαβαίνετε να κλείσετε ραντεβού στο κομμωτήριο για να διορθώσετε το «πρόβλημα».

Συνήθως, το παρατηρείτε εκεί που ρίχνετε την τελευταία ματιά στον καθρέφτη λίγο πριν φύγετε από το σπίτι. «Δεξί προφίλ. Τσεκ. Αριστερό προφίλ. Τσεκ. Μαλλιά. Τσεκ. Μισό λεπτό, τι είναι αυτό;». Και τότε βλέπετε την άσπρη διαχωριστική γραμμή στη μέση του τριχωτού του κεφαλιού σας, τόσο λευκή και τόσο ορατή σαν φρεσκοβαμμένη λεωφορειολωρίδα στη Βουλιαγμένης και αναθεματίζετε για όλα εκείνα τα απογεύματα που αναβάλατε να κλείσετε ένα ραντεβού για ρίζα.

Και εντάξει μπορεί να μην πειράζει και τόσο αν ο προορισμός σας είναι το σούπερ μάρκετ ή το σπίτι της κολλητής σας, αλλά όταν πρόκειται για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις όπως ένα επαγγελματικό ή προσωπικό ραντεβού, η λευκή ρίζα είναι ένας επαρκής λόγος να νιώσετε την αυτοπεποίθηση σας να συρρικνώνεται.

Τι μπορείτε να κάνετε άμεσα για να κρύψετε τα λευκά;

Διάβασε τα πιο γρήγορα κι έξυπνα κόλπα στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ