Φινλανδή υπ. Οικονομικών: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι σαν τον καρκίνο» - iefimerida.gr

Φινλανδή υπ. Οικονομικών: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι σαν τον καρκίνο»

Φινλανδή υπ. Οικονομικών: «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι σαν τον καρκίνο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με «καρκίνο» παρουσιάζει την κατάσταση στην Ελλάδα η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών Jutta Urpilainen, η οποία σε ομιλία της σε σεμινάριο επιχειρηματικότητας, δήλωσε πως η Ελλάδα «πάντα υπολείπεται των στόχων που έχουν συμφωνηθεί».

Όπως μεταδίδει το Reuters, η υπουργός δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η κατάσταση της Ελλάδας δημιουργεί αβεβαιότητα, είναι σαν τον καρκίνο. Όσο η κατάσταση της χώρας είναι αβέβαιη, θα μεταδίδει την αβεβαιότητα».

Σύμφωνα με την ίδια, «η Ελλάδα πάντα υπολείπεται των στόχων του προγράμματος που έχουμε συμφωνήσει από κοινού. Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν μπορεί να επιτύχει τον στόχο (για μείωση του χρέους στο) 120% του ΑΕΠ».

Η Φινλανδή υπουργός Οικονομικών μας είχε απασχολήσει και πριν από ένα εξάμηνο περίπου, όταν η ίδια και η κυβέρνηση της, είχαν απαιτήσει εγγυήσεις για να συναινέσουν στο νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ