H Chevrolet Camaro ZL1 1LE έβαλε φωτιά στο Nürburgring [βίντεο] - iefimerida.gr

H Chevrolet Camaro ZL1 1LE έβαλε φωτιά στο Nürburgring [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ρεκόρ στο Nürburgring καλά κρατούν και αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί ένα αμερικάνικο μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα η Chevrolet Camaro ZL1 1LE που κατάφερε να κάνει τον γύρο της «Πράσινης Κόλασης» σε 7:16.04 με οδηγό τον δοκιμαστή της μάρκας Βill Wise.

Η συγκεκριμένη Camaro είναι μια ειδική έκδοση για πίστα, με έναν V8 6.200 κυβικών και 650 ίππων, χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και μία σειρά από αεροδυναμικές βελτιώσεις.

Ενδιαφέρον είναι πως ο συγκεκριμένος χρόνος, που είναι καλύτερος από αυτούς που πέτυχαν μοντέλα όπως το Nissan GT-R, η Ferrari 488 GTB ή η Porsche 911 GT2 RS της προηγούμενης γενιάς, επιτεύχθηκε με κανονικά λάστιχα παραγωγής.

Η Camaro ZL1 1LE κοστίζει στην Αμερική μόλις 69.995 δολάρια. Πρόκειται δηλαδή για την καλύτερη και με διαφορά αναλογία χρημάτων προς επιδόσεις και ίσως το φθηνότερο «εισιτήριο» για ένα ρεκόρ στο Nürburgring.

H Chevrolet Camaro ZL1 1LE έβαλε φωτιά στο Nürburgring [βίντεο] | iefimerida.gr 0
H Chevrolet Camaro ZL1 1LE έβαλε φωτιά στο Nürburgring [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ