Αδωνις: Ζωή, κάνε μου και εμένα μήνυση! - iefimerida.gr

Αδωνις: Ζωή, κάνε μου και εμένα μήνυση!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με δήλωσή του ζητά από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να καταθέσει μήνυση και εναντίον του, αφού, όπως δηλώνει, οι φίλοι του πλέον τον βλέπουν με καχυποψία επειδή η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» τον εξαίρεσε από το μπαράζ μηνύσεων που υπέβαλε χθες.

Οπως είναι γνωστό, η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα επειδή δεν διεκδικούν τις γερμανικές αποζημιώσεις. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υπέβαλε μήνυση και κατά της έκθεσης Documenta 14, ως φορέα του γερμανικού πολιτιστικού ιμπεριαλισμού.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι η εξαίρεσή του από τις ανωτέρω μηνύσεις τον καθιστά... ύποπτο στους πολιτικούς του φίλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ