Survivor: Τέλος τα γυρίσματα -Ο Μπο αποκάλυψε πώς και γιατί έδιναν ρούχα στον βαρκάρη [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Τέλος τα γυρίσματα -Ο Μπο αποκάλυψε πώς και γιατί έδιναν ρούχα στον βαρκάρη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor και τα γυρίσματα στη Δομινικανή Δημοκρατία ολοκληρώθηκαν, κάτι που μαρτύρησε και η επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη στην Ελλάδα.

Στις 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός του Survivor με τους τέσσερις παίκτες που θα έχουν απομείνει στο παιχνίδι και εκεί βάσει ψήφου του κοινού θα κριθεί ποιοι δύο παίκτες θα προκριθούν στον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα, στις 5 Ιουλίου.

Τα γυρίσματα στις μαγευτικές παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας ολοκληρώθηκαν, αφού, όπως είχε αποκαλύψει και η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, αυτό θα συνέβαινε περίπου 10 ημέρες πριν από τον ημιτελικό και οι παίκτες θα μεταφέρονταν σε άγνωστη τοποθεσία.

Ο παρουσιαστής του Survivor Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα η φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media «πρόδωσε» το μυστικό.

Survivor: Τέλος τα γυρίσματα -Ο Μπο αποκάλυψε πώς και γιατί έδιναν ρούχα στον βαρκάρη [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το μυστικό με το φαγητό στο Survivor

Εκτός όμως από τη μυστική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη στην Ελλάδα, ο Μπο «πρόδωσε» ένα ακόμη μυστικό από τις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Σχεδόν στα μέσα του παιχνιδιού είχε γίνει ένας μικρός χαμός με τις παράνομες ανταλλαγές που άφηναν κάποιοι παίκτες να αιωρούνται, του Γιώργου Αγγελόπουλου με ντόπιους.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως υπήρχαν κι άλλοι παίκτες που μετείχαν σε αυτά τα πάρε-δώσε, όπως ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Τελικά, αυτός που έδωσε την οριστική απάντηση για το τι ακριβώς συνέβαινε ήταν ο Μπο.

Ο ράπερ βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δεν δίστασε να απαντήσει στη σχετική ερώτηση, βάζοντας μια και καλή τέλος στα σενάρια συνωμοσίας.

«Στην αρχή μάς είπαν για κάποιους κανόνες, αλλά μπήκε στο μυαλό μας να βγούμε έξω να βρούμε να φάμε, αυτό σημαίνει survivor. Βγήκαμε έξω κάποιες φορές, το οποίο καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε. Όλοι οι τοπικοί είχαν οικονομικό πρόβλημα, και ο βαρκάρης που μας πηγαινοέφερνε και η οικογένειά του ήταν πολύ θερμοί, και μας έδινε ζωή και δύναμη, προσπαθήσαμε να δούμε τι να κάνουμε για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν νερό και ρεύμα. Έχουν γίνει διάφορα, έχουμε δώσει όλοι διάφορα! Είχε (σ.σ.: ο βαρκάρης) κάνει κάποια πράγματα με τον Γιώργο! Δεν έγινε κάποια εμπορική συναλλαγή, μπορεί να δει κάποιος το ρολόι σου και να πει τι ωραίο είναι και να του το δώσεις» είπε ο Μπο, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο Ντάνος έδωσε τα παπούτσια του για τα παιδιά του βαρκάρη, καθώς είχε 6 παιδιά, και για να τον ευχαριστήσει αυτός έφερε λίγο ψωμί που είχε.

«Δεν έφερνε προμήθειες, λίγη ζάχαρη, λίγο ψωμάκι, τα οποία κόπηκαν όμως! Φεύγοντας κάναμε κάποια πράγματα για αυτή την οικογένεια, να βοηθήσουμε λίγο», συμπλήρωσε ο Μπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Μπο ντανος Σάκης Τανιμανίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ