Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ [pdf] - iefimerida.gr

Δημοσιεύτηκε η πρόσκληση για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ [pdf]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ μετά την παραίτηση του Λάμπη Ταγματάρχη δημοσίευσε το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Η πρόσκληση αναρτήθηκε στη Διαύγεια και στο opengov.gr και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις έως την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την πρόσκληση οι υποψήφιοι πρέπει να είναι υπήκοοι κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, να διαθέτουν τίτλους σπουδών πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης, καθώς και να είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους.

Για την επιλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου θα ληφθούν ιδιαίτερα υπόψη τα εξής:

  • Η εμπειρία στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών ή/και οπτικοακουστικών υπηρεσιών ή/και εμπειρία σε διοίκηση και οργάνωση δημοσίων οργανισμών ή/και επιχειρήσεων,
  • Οι ικανότητες ιδίως σε θέματα διοίκησης και διεύθυνσης, στοχοθεσίας, οργάνωσης και αναδιοργάνωσης, καλλιέργειας και μετάδοσης οράματος για τη λειτουργία της ΕΡΤ Α.Ε. και διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού με σκοπό την καλύτερη αξιοποίησή του,
  • Η τεκμαιρόμενη από την πείρα τους ικανότητα εργασίας και λήψης σημαντικών αποφάσεων ευθύνης.

Η θητεία του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πενταετής και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο πρωτόκολλο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής μέχρι τις 15:00 της Πέμπτης 29ης Ιουνίου.

Δείτε εδώ την πρόσκληση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ