Χρεοκόπησε ο Μπόρις Μπέκερ - Δύσκολες ώρες για τον θρύλο του τένις [εικόνες] - iefimerida.gr

Χρεοκόπησε ο Μπόρις Μπέκερ - Δύσκολες ώρες για τον θρύλο του τένις [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες στην ιστορία του αθλήματος, κερδίζοντας 6 Grand Slam και πάρα πολλά εκατομμύρια. Ομως η άστατη ζωή, οδήγησε τον Μπόρις Μπέκερ στην χρεοκοπία, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Ο Μπόρις Μπέκερ πέρασε για πολλοστή φορά την πόρτα δικαστηρίου στο Λονδίνο, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το court όπου κάποτε έγινε ο νεότερος νικητής του τουρνουά Γουίμπλεντον σε ηλικία 17 ετών και 7 μηνών.

Χρεοκόπησε ο Μπόρις Μπέκερ - Δύσκολες ώρες για τον θρύλο του τένις [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτή τη φορά, όμως δεν κατάφερε να πάρει μια ακόμη ευκαιρία για να ξεχρεώσει τους πιστωτές τους.

Ο Γερμανός τενίστας, ο οποίος στην καριέρα του κέρδισε 63 εκατομμύρια δολάρια από τα τουρνουά στα οποία αγωνίστηκε, χρεοκόπησε σε ηλικία 49 ετών αφού το δικαστήριο δεν του έδωσε άλλη προθεσμία ώστε να πουλήσει την έπαυλη που έχει στην Μαγιόρκα και με την οποία θα πλήρωνε τους πιστωτές του.

Χρεοκόπησε ο Μπόρις Μπέκερ - Δύσκολες ώρες για τον θρύλο του τένις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι τελευταίες επιχειρήσεις του δεν πήγαν καθόλου καλά. Μια αλυσίδα τροφίμων και ένας πύργος που κατασκευάστηκε στο Ντουμπάι δεν αποδείχθηκαν επιχειρηματικά καλές λύσεις, όπως άλλωστε είχε συμβεί και με οτιδήποτε άλλο είχε ασχοληθεί ο Μπέκερ.

Παρά το γεγονός του πως ο δικηγόρος του Μπέκερ παραδέχθηκε στο δικαστήριο πως ο πελάτης του δεν είναι και ο καλύτερος διαχειριστής χρημάτων, δεν δόθηκε η ευκαιρία παράτασης, στον άνθρωπο, ο οποίος παράτησε τη σύζυγό του έγκυο στο μαιευτήριο για ένα μοντέλο από τη Ρωσία το οποίο γνώρισε σε εστιατόριο του Λονδίνου. Εκείνο μόνο το διαζύγιο του κόστισε 25 εκατομμύρια δολάρια και για πολλούς ήταν η αρχή της πτώσης.

Οι συνεργασίες του με αυτοκινητοβιομηχανίες, εταιρείες πόκερ και τηλεοπτικούς σταθμούς, φαίνεται πως δεν μπορούν πλέον να καλύψουν την πολυέξοδη ζωή του. Ο ανθρωπος που πρόσφατα αποτέλεσε τον προπονητή του Νόβακ Τζόκοβιτς, θα αναγκαστεί πλέον να αφήσει μια και καλή πίσω του την γεμάτη χλιδή ζωή του και να πορευθεί κυρίως με τις δάφνες που κατέκτησε από την επαγγελματική του καριέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπόρις Μπέκερ τένις Χρεοκοπία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ