Η Κένταλ Τζένερ πουλάει το σπίτι της για 1,6 εκατομμύρια δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κένταλ Τζένερ πουλάει το σπίτι της για 1,6 εκατομμύρια δολάρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και η Κιμ Καρντάσιαν κατέχει τον τίτλο της διασημότερης από όλες τις αδερφές αυτής της οικογένειας, η Κένταλ Τζένερ είναι αυτή που κατάφερε να κερδίσει τις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων υψηλής ραπτικής και να βάλει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εκατομμύρια δολάρια αμέσως μετά την ενηλικίωση της.

Η δεύτερη μικρότερη κατά σειρά, ετεροθαλής αδερφή της Κιμ είναι πια ένα από τα πιο αγαπητά it girls της εποχής, που επηρεάζουν και καθορίζουν πολλές φορές τα δρώμενα της μόδας.

Και τι σου συμβαίνει όταν έχεις έναν τέτοιο ρόλο σε παγκόσμιο επίπεδο;

Πέρα από τις χρηματικές απολαβές, λογικό είναι η Κένταλ να έχει δημιουργήσει μια τεραστίων διαστάσεων γκαρνταρόμπα με ρούχα και αξεσουάρ, η οποία καλύπτει τις ανάγκες της.

Επειδή όμως αυτή η γκαρνταρόμπα φαίνεται να εμπλουτίζεται διαρκώς και να μεγαλώνει, η νεαρή συνειδητοποίησε πως δεν τη χωράει ο τόπος και έχοντας αλλάξει σπίτι, αποφάσισε να πουλήσει το διαμέρισμα της, όπως γράφουν τα ξένα μέσα.

Δείτε το εσωτερικό του πολυτελούς διαμερίσματος της Κένταλ Τζένερ στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κένταλ Τζένερ σπίτι Κένταλ Τζένερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ