Survivor: Νικητής ο Ογκεντάι στην Τουρκία - Πρώτο θέμα ο «έρωτας» για Βασάλο και Σαμπριέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Νικητής ο Ογκεντάι στην Τουρκία - Πρώτο θέμα ο «έρωτας» για Βασάλο και Σαμπριέ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο τελικός του τουρκικού Survivor, με τον Ογκεντάι να έρχεται πρώτος στην προτίμηση του κοινού και να κατακτά την πρώτη θέση απέναντι στον Αντέμ. Ωστόσο ξεχώρισε το ειδικό αφιέρωμα στο φλερτ του Κωνσαντίνου Βασάλου με τη Σαμπριέ.

Ογκεντάι και Αντέμ ήταν οι δύο παίκτες του τουρκικού Survivor που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, αφήνοντας εκτός τελικού τον Σερχάτ Ακίν.

Σε μια λαμπερή βραδιά στα παράλια της Τουρκίας, οι δύο παίκτες περίμεναν υπομονετικά να ακούσουν το όνομα του νικητή και όταν αυτό συνέβη, ο Ογκεντάι ξέσπασε σε κλάματα, ενώ επικράτησε ένας μικρός χαμός από τους πανηγυρισμούς με τους δικούς του ανθρώπους.

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα ο λόγος δόθηκε στη Σαμπριέ. Η παραγωγή είχε ετοιμάσει ένα ειδικό θέμα με το φλερτ που είχε η Τουρκάλα αθλήτρια με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά και κατά τη διάρκεια του γλεντιού που δόθηκε.

Η ίδια φάνηκε αρκετά άνετη πάντως στις ερωτήσεις που δέχθηκε, ενώ όταν ο παρουσιαστής τής ανέφερε πως ο Βασάλος μιλούσε γι' αυτήν, αναρωτήθηκε «πού είναι το κακό με αυτό;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ