Οργή Μελισσανίδη για Ντίντακ - «Θα τον κρατήσω να κόβει ξύλα στα Σπάτα» - iefimerida.gr

Οργή Μελισσανίδη για Ντίντακ - «Θα τον κρατήσω να κόβει ξύλα στα Σπάτα»

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η υπόθεση του Ντίντακ Βιλά έχει προκαλέσει μεγάλη εκνευρισμό στην ΑΕΚ και συγκεκριμένα στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Ένωση κατέθεσε στην ΕΠΟ το συμβόλαιο του Ισπανού αφού ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο ο Ντίντακ, ο οποίος παλεύει για να πάρει μεταγραφή στην Εσπανιόλ, ισχυρίζεται πως μπορεί να φύγει ως ελεύθερος αφού δεν έχει δώσει τη συναίνεσή του στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», ο Μελισσανίδης εμφανίζεται εξοργισμένος με τον Ισπανό αριστερό μπακ και παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί τοπ παίκτη στις προτιμήσεις του, δέχεται την επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Ωστόσο μιλώντας με συνεργάτες του, χρησιμοποίησε δύο «καυτές» ατάκες σε περίπτωση που ο Ντίντακ συνεχίσει το επικοινωνιακό παιχνίδι εις βάρος της ΑΕΚ. «Θα τον κρατήσω ακόμη κι αν είναι να κόβει ξύλα στα Σπάτα», ήταν η πρώτη και συνέχισε: «Στην καλύτερη θα του δώσω ένα διαρκείας να βλέπει του χρόνου δίπλα μου τα ματς της ομάδας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ