Eurobasket γυναικών: Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα -Κέρδισε (84-55) την Τουρκία και πέρασε στα ημιτελικά - iefimerida.gr

Eurobasket γυναικών: Τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα -Κέρδισε (84-55) την Τουρκία και πέρασε στα ημιτελικά

Φωτογραφία: Hellenic Basketball Federation
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σπουδαία εμφάνιση τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν στο Eurobasket γυναικών της Τσεχίας.

Σήμερα οι Ελληνίδες κέρδισαν άνετα με 55-84 τις Τουρκάλες και πήραν την μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά!

Η Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Eurobasket. Η Εθνική μας ομάδα, με αυτόν τον τρόπο, εξασφάλισε την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο στην διοργάνωση της Τσεχίας.

Στα ημιτελικά η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τελικά την Γαλλία. Η Γαλλία επικράτησε της Σλοβακίας με 67-40 και το Σάββατο (21:30) θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Εθνική Γυναικών στο Ευρωμπάσκετ.

Tα δεκάλεπτα: 15-10, 30-36, 40-57, 54-84

Τουρκία: Μπίλικιτς 2, Τσόρα 1, Τσακίρ 11, Ντεμιρμέν, Τσαγκλάρ 6, Αλμπέν 10, Τσανίτεθ 3, Χόλινσγουορθ 15, Ουνέρ, Σενιουρέκ 1, Κοκσάλ 6.

Ελλάδα: Σταμολάμπρου 6 (2), Σταμάτη, Λύμουρα 7 (1), Σπυριδοπούλου 3 (1), Μάλτση 26 (3), Νικολοπούλου 4, Σωτηρίου 3 (1), Κοσμά, Σπανού 11, Καλτσίδου 10 (2), Χρηστινάκη 9 (1).


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ