Le Clitoris -Ενα ευφυές animation για το σημείο του γυναικείου σώματος που έχει σκοπό την ευχαρίστηση - iefimerida.gr

Le Clitoris -Ενα ευφυές animation για το σημείο του γυναικείου σώματος που έχει σκοπό την ευχαρίστηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έχεις επάνω σου, μα γνωρίζεις ελάχιστα για εκείνη. Μεγαλώνει κατά τη διάρκεια της ζωής σου, όπως μεγαλώνεις κι εσύ. Ειναι τόσο ευαίσθητη όσο κι εσύ, αφού περιέχει 8.000 ευαίσθητες νευρικές απολήξεις!

Η κλειτορίδα είναι ένα σημαντικό σημείο της ανατομίας των γεννητικών οργάνων κάθε γυναίκας, όμως δυστυχώς, ελάχιστες είναι εκείνες που γνωρίζουν τι πραγματικά εστί αυτό το κομμάτι τους.

Με σκοπό να «σπάσει» ο πάγος ανάμεσα σας, η Καναδή σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα Lori Malépart-Traversy, δημιούργησε ένα animation με εκπαιδευτικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα, μέσα από το οποίο εξηγεί την διαδρομή της κλειτορίδας στην ανθρώπινη ιστορία από την Αρχαία Ελλάδα που τη συνέδεαν με τη γονιμότητα, μέχρι τον Μεσαίωνα και τις αρχές του 19ου αιώνα, όπου απέκτησε τη φήμη ενός «άχρηστου οργάνου» το οποίο συνδεόταν με την υστερία.

Δείτε το εκπαιδευτικό βίντεο Le Clitoris στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LE CLITORIS γεννητικά όργανα γυναίκας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ