Του έκαναν παρατήρηση επειδή πήγε στο γραφείο με σορτς κι εκείνος επέστρεψε φορώντας φόρεμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Του έκαναν παρατήρηση επειδή πήγε στο γραφείο με σορτς κι εκείνος επέστρεψε φορώντας φόρεμα [εικόνες]

Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το θερμόμετρο στο Λονδίνο να αγγίζει πρωτόγνωρες θερμοκρασίες και συγκεκριμένα τους 34 βαθμούς κελσίου, πλέον, μπορούμε να μιλάμε για αγγλικό καύσωνα. Και όσο πιάνουν οι ζέστες, τόσο αυξάνονται τα περιστατικά τρέλας στην πόλη.

Ενα από αυτά είναι και η περίπτωση του εικοσάχρονου Joey Barge ο οποίος δουλεύει ως υπάλληλος σε τηλεφωνικό κέντρο. Ο Joey απηυδισμένος από τη ζέστη στο χώρο εργασίας του, το πρωί της Δευτέρας, αποφάσισε να πάει στη δουλειά του φορώντας σορτς και όχι κουστούμι όπως είθισται.

Γνωρίζοντας το αυστηρό dress code, αναρωτιόταν αν η ενδυματολογική του επιλογή θα γινόταν αποδεκτή. Παρόλα αυτά επιστράτευσε όλη του την αυτοπεποίθηση και ξεκίνησε για τη δουλειά.

Μάλιστα, στις 8:37 ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία του outfit του γράφοντας: «Αν οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν φούστες και φορέματα στη δουλειά, δε μπορώ κι εγώ να φορέσω βερμούδα;». Όπως ήταν αναμενόμενο, η προσπάθεια του και να είναι συνεπής στη δουλειά του και να καταπολεμήσει τη ζέστη δεν εκτιμήθηκε από τα αφεντικά του.

Αγανακτισμένος από τους άδικους όρους του γραφειακού dress code, μπορεί να επέστρεψε σπίτι, αλλά δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια.

Δες πώς έφυγε και πως επέστρεψε στο γραφείο του ο εικοσάχρονος στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γραφείο dress code ζέστη Λονδίνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ