Μείωσε κατά 5% τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Μείωσε κατά 5% τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018 έχοντας μειώσει τις τιμές σε όλες τις θύρες κατά 5%.

Μια ακόμη μείωση τιμών έκανε ο Ολυμπιακός στα εισιτήρια διαρκείας. Διατηρώντας την τακτική των τελευταίων ετών, οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν τις κάρτες της νέας σεζόν, μειωμένες κατά 5% σε όλες τις θύρες.

Τα εισιτήρια διαρκείας ξεκινούν από 110 ευρώ και φτάνουν τις 2.350 ευρώ στις θέσεις VIP.

Υπενθυμίζεται ότι στις τιμές υπολογίζονται επιπλέον 50 ευρώ, που είναι το κόστος για να είναι κάποιος ενήμερο μέλος του Ολυμπιακού, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι θα υπάρχει αύξηση 10 ευρώ στα διαρκείας των οργανωμένων (η οποία όμως είναι συμφωνημένη ώστε τα έσοδα να πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη).

Η διάθεση των νέων καρτών θα ξεκινήσει από αύριο Παρασκευή, 23 Ιουνίου, ενώ οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν περιθώριο ανανέωσης των θέσεών τους ως τις 12 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ