Η «Γαλάζια Λίμνη» που απέχει μόλις μία ώρα από την Αθήνα, έχει θέα το ναό της Ηρας [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «Γαλάζια Λίμνη» που απέχει μόλις μία ώρα από την Αθήνα, έχει θέα το ναό της Ηρας [εικόνες]

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρώτες βουτιές έχουν ήδη γίνει, τα πρώτα σημάδια από τα μαγιό έχουν ήδη σχηματιστεί και οι τσάντες θαλάσσης βρίσκονται πάντα σε θέση ετοιμότητας για το μπάνιο του Σαββατοκύριακου.

Αν δεν είστε φαν των παραλιών που απλώνονται κατά μήκος της παραλιακής οδού της Αθήνας, σάς έχουμε μια εναλλακτική πρόταση που αναμφίβολα αξίζει να γίνει ο προορισμός για την επόμενη βουτιά σας.

Κι εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, ο δρόμος σε βγάζει σε κάτι ανεξιχνίαστο και μαγικό και ερωτεύεσαι ένα μέρος από την αρχή. Κάπως έτσι ένιωσα όταν βρέθηκα για πρώτη φορά σε αυτή την παραλία.

Τα τελευταία 29 χρόνια που υπάρχω στη γη, ένας από τους πιο στάνταρ καλοκαιρινούς προορισμούς μου (βλέπε έχουμε εξοχικό και δεν μπορώ να το αποφύγω) είναι το Λουτράκι.
Μόλις πριν 2 χρόνια όμως, πάτησα για πρώτη φορά το πόδι μου στην άμμο αυτής της παραλίας που παρά τη μικρή της έκταση συμπυκνώνει μια απέραντη ομορφιά και είναι ιδανική για την εβδομαδιαία σας βουτιά. Χαρακτηριστικό της; Τα πεντακάθαρα, γαλαζοπράσινα νερά, η χοντρή άμμος και μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα γαλήνης.

Δες ποια είναι η παραλία με τα υπέροχα νερά που απέχει μόλις μια ώρα από την Αθήνα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηραίον Λουτράκι ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ