Χαλιμά Αντέν: Η 19χρονη με τη μαντίλα που κάνει το ένα εξώφυλλο μετά το άλλο - iefimerida.gr

Χαλιμά Αντέν: Η 19χρονη με τη μαντίλα που κάνει το ένα εξώφυλλο μετά το άλλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 19χρονη Χαλιμά Αντέν κατέκτησε ακόμη μια πρωτιά στην καριέρα της ως μοντέλο, καθώς μετά τη Vogue και το Harper's Bazzar, φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με μαντίλα και σε ένα από τα πιο γνωστά περιοδικά ομορφιάς: το Allure.

Έχοντας περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας της Αμερικής με μαντίλα και έχοντας φωτογραφηθεί έτσι για εξώφυλλο της Vogue, η Χαλιμά είναι το κεντρικό πρόσωπο στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού Allure.

A post shared by Allure Magazine (@allure) on Jun 20, 2017 at 5:02am PDT

Η 19χρονη, που έκανε τη διαφορά στον κόσμο της μόδας, έγινε γνωστή στα καλλιστεία ομορφιάς της Μινεσότα, όπου και εμφανίστηκε με χιτζάμπ, ενώ σήμερα είναι το πρόσωπο της Nike για τη νέα αθλητική σειρά που απευθύνεται σε μουσουλμάνες.

Έχοντας μεγάλα εκφραστικά μάτια και σαρκώδη χείλη, η Χαλιμά πλέον δεν αποχωρίζεται τη μαντίλα της, ενώ, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, αν και ήταν διαφορετική, «οι άνθρωποι της μόδας την αγκάλιασαν αμέσως».

A post shared by Allure Magazine (@allure) on Jun 20, 2017 at 12:07pm PDT

«Η κοινωνία πιέζει τόσο πολύ τα κορίτσια για να δείχνουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Έχω τόσο πολλά να προσφέρω πέρα από την εξωτερική μου εμφάνιση. Η μαντίλα, λοιπόν, με προστατεύει από σχόλια του τύπου "είσαι πολύ αδύνατη", "κοίτα τον πισινό της, το κενό στα πόδια της" κ.λπ. Και δεν ανησυχώ γι' αυτά», είπε η ίδια στο Allure.

Μετά από αυτά τα κατορθώματα, η Aντέν έχει αγαπηθεί από πολλές γυναίκες και κυρίως νεαρές μουσουλμάνες, οι οποίες τη βλέπουν ως πρότυπο.

A post shared by Halima Aden (@kinglimaa) on Apr 24, 2017 at 2:24am PDT

«Οι άνθρωποι που κάνουν κακά πράγματα δεν αντιπροσωπεύουν ένα σύνολο. Είμαι εδώ για να καταργήσω τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις για τις μουσουλμάνες», ανέφερε.

A post shared by Halima Aden (@kinglimaa) on Apr 9, 2017 at 11:25am PDT

A post shared by Halima Aden (@kinglimaa) on Apr 6, 2017 at 8:42pm PDT

Η 19χρονη καλλονή έχει υπογράψει συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων IMG, το οποίο ασφαλώς και θα τη συνδράμει στην προσπάθειά της να διαδώσει «ένα θετικό μήνυμα για την ομορφιά και τη διαφορετικότητα», όπως η ίδια έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, θέλοντας να δείξει ότι ο κόσμος της μόδας είναι «φιλόξενος» και για τις νεαρές μουσουλμάνες...

A post shared by Halima Aden (@kinglimaa) on Mar 30, 2017 at 8:04am PDT

A post shared by Halima Aden (@kinglimaa) on Feb 21, 2017 at 6:57am PST

A post shared by Halima Aden (@kinglimaa) on Feb 3, 2017 at 11:08am PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ