Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Παρέμειναν οι βαριές ποινές - iefimerida.gr

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Παρέμειναν οι βαριές ποινές

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κενό έπεσαν οι εφέσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τις τιμωρίες που τους επιβλήθηκαν στα επεισόδια του τελικού στο Κύπελλο.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των δύο ομάδων κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα δώσει επτά παιχνίδια χωρίς κόσμο στο νέο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ τρία.

Διατήρηθηκαν μάλιστα και τα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν οι δύο ΠΑΕ με τον Δικέφαλο του βορρά να καταβάλει 282.500 ευρώ και την Ένωση 170.000 ευρώ.

Οι δύο ομάδες βέβαια έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο ωστόσο όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι στις ποινές.

Σαφέστατα, αυτές οι τιμωρίες θα φέρουν αλλαγές και στα εισιτήρια διαρκείας που θα εκδώσουν οι δύο ΠΑΕ αφού οι νέες κάρτες δεν θα μπορούν να έχουν τις ίδιες τιμές με πέρυσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ αεκ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ