Survivor: Ετσι πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός των Τούρκων - Πώς έφυγαν από τον Αγιο Δομίνικο [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Ετσι πραγματοποιήθηκε ο ημιτελικός των Τούρκων - Πώς έφυγαν από τον Αγιο Δομίνικο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τούρκοι και Έλληνες παίκτες μπορεί να μονομάχησαν στις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας, ωστόσο το τουρκικό παιχνίδι βρίσκεται λίγες ημέρες πιο μπροστά από το ελληνικό και έχει ήδη φτάσει στον τελικό.

Την ώρα που υπάρχουν αρκετά ερωτήματα για το πώς θα διεξαχθεί ο τελικός του ελληνικού Survivor, το πώς κύλησαν τα πράγματα στο τουρκικό Survivor δίνει μια εικόνα.

Τελευταίοι στο νησί έμειναν τρεις παίκτες. Ο Αντέμ, ο οποίος ήταν και ένας από τους πιο δυνατούς και αυτός που είχε παίξει τον «τελικό» με τον Ντάνο στην ελληνοτουρκική μονομαχία, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σερχάτ Ακίν και ο Ογκεντάι, ο οποίος μάλλον είναι και ο πιο αγαπητός του τηλεοπτικού κοινού.

Κάθε παίκτης έφυγε από τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου με ένα σκάφος και συνάντησε για πρώτη φορά τους δικούς του ανθρώπους, με τη συγκίνηση να χτυπάει φυσικά κόκκινο.

Ο Αντέμ

Ο Σερχάτ Ακίν

Ο Ογκεντάι

Στη συνέχεια οι τρεις παίκτες αναμετρήθηκαν στον ημιτελικό, με μοναδικό κριτήριο την ψήφο του κόσμου. Μπροστά σε κοινό αλλά και παρουσία όλων των παικτών που πέρασαν από το Survivor, περίμεναν υπομονετικά να ακούσουν τα ονόματα που θα έπαιρναν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Εκεί πέρασαν, τελικά, ο Αντέμ και ο Οντεγκάι, οι οποίοι έχουν μπροστά τους μια τελευταία μονομαχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Τουρκία σερχατ ακιν αντεμ οντεγκαι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ